Varausehdot

Kun varauksesi on suoritettu – vahvistettu ja maksettu, ei sitä enää voi muuttaa. Kun olet suorittanut varauksen, suosittelemme tulostamaan kopion. Lähetämme sinullem varausvahvistuksen myös sähköpostitse.

Liput

Kun varauksesi on vahvistettu ja maksettu, lähetämme tositteen/e-lipun sinulle sähköpostilla PDF-dokumenttina. Sinun tulee tulostaa kopio ja tuoda se mukanasi kisapaikalle. Tositteessa/e-lipussa lukee selkeästi mikäli toimitamme liput hotellillesi, lähetämme katuosoitteeseesi kuriirilla tai jos sinun tulee noutaa liput kisapaikalta. Kaikki tarvitsemasi tiedot löytyvät tositteesta/e-lipustasi.

Ticmate

Ticmate (Yritys Formula1Liput.fi:n takana) on ainoastaan lippuedustajana kilparadalle eikä sitä voida pitää vastuussa tapahtumasta tai force majeure -esteestä. Ticmatea ei myöskään voi pitää vastuussa mistään kuljetuksissa tapahtuneesta viiveeistä, joka saattaa vaikuttaa siihen, ettet saavu kisoihin ajoissa tai et pääse paikalle ollenkaan.

Tilauksesta

Joihinkin kisoihin lippuja saa vain tilauksesta. Näissä tapauksissa voi viedä tilaus voi kestää aina seuraavaan työpäivään kunnes saat varauksesi vahvistettua tai sitä ei voida vahvistaa. Jos varauksesi vahvistetaan, suoritetaan maksu ja varausvahvistuksesi ja e-lippusi/lipukkeesi lähetetään sähköpostiosoitteeseen. Jos varaustasi ei voida vahvistaa, ilmoitamme siitä mahdollisimman nopeasti eikä maksutapahtumaa käsitellä.

Hinta ja varausmaksut

Maksamasi hinta SISÄLTÄÄ varausmaksun kilparadalle, edustajallemme ja meille. Näiden varausmaksujen vuoksi maksamassasi hinnassa ja lippuun painetussa hinnassa voi olla merkittäviä eroja. Varausmaksut käsittävät myös toimituksen ja myyntikomission kilparadalle, edustajallemme ja meille. On tärkeää, että olet tästä tietoinen ENNEN kuin suoritat ostotoimenpiteet loppuun. Mikäli sinulla on näitä veloituksia koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä meihin ENNEN kuin suoritat ostotoimenpiteet loppuun koska vain harvoissa tapauksissa voimme auttaa silloin kun ostotoimenpiteet on suoritettu loppuun.

FAQ

Suosittelemme, että luet huolellisesti FAQ jos sinulla on jotain kysyttävää.

Ostamalla liput tämän järjestelmän kautta hyväksyt yllä olevat ehdot ja säännöt.

Varausehdot, Formula1Liput.fi

 

Ticmate
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin