Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lisätietoja Formula1Liput.fi

Formula1Liput.fi on ruotsalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on toimipaikat Ruotsissa, Saksassa ja Barcelonassa sekä asiakaspalvelupiste Lontoossa. Formula1Liput.fi –sivuston tarkoituksena on auttaa niitä, jotka ovat kiinnostuneita saamaan tietoa ja lippuja Formula ykkösten kisoihin kaikkialla maailmassa, nopeasti, paikallisesti, turvallisesti ja ilman suurta hässäkkää. Paikallisten sopimusten ja yhteyksien ansiosta tarjoamme aina kilpailukykyiset hinnat, myös sellaisissa kisoissa, jotka on saatettu myydä loppuun. Takaamme, että voit asiakkaanamme ostaa lippusi turvallisesti ja varmistetussa toimintaympäristössä ja teemme parhaamme, jotta F1-lomasi vastaa unelmiasi.

Liiketoiminta, jota ohjaavat intohimo ja aitokiinnostus

Mies Formula1Liput.fi –sivuston takana, Marcus Moeschlin on aidosti kiinnostunut jalkapallosta, musikaaleista, konserteista, nähtävyyksistä sekä muista tapahtumista. Jo 18-vuotiaana hän järjesti ryhmämatkoja eri puolilla Ruotsia oleviin rockkonsertteihin. Hänen uransa on aina keskittynyt tarjoamaan ihmisille mahtavia tapahtumia ja kansainvälisiä elämyksiä kilpailukykyiseen hintaan, eikä vähiten silloin kun Marcus omisti Box Officen Ruotsissa. Marcus on myös mukana siinä vain kourallisessa digitaalisen alan uranuurtajia, jotka olivat mukana tapahtumatoiminnassa, sillä jo niinkin aikaisin kuin 1990 hän auttoi luomaan ainutlaatuisen Global Tickets –verkoston, jossa kansainvälistä lippukauppaa käytiin peräti 22 maassa elektronisesti. Vuonna 1990 muut kilpailijat käyttivät edelleen faksia, teleksiä ja puhelimia. Tästä uraauurtavasta työstä Global Tickets vastaanotti parhaasta vienti-ideastaan "The Queen´s Award" –palkinnon vuonna 1992.

Kööpenhaminassa sijaitsevassa Tanskan toimipisteessä työskentelevät Kim Harbers, Lene Aagesen, Camilla Bidstrup ja Anna Leppäniemi. Kaikilla kolmella on Marcuksen tavoin syvä innostus kaikenlaisiin tapahtumiin kaikkialla maailmassa, erityisesti musikaaleihin ja urheilutapahtumiin.

Lyhyesti sanottuna Formula1Liput.fi –sivuston takana on runsaasti kokemusta ja toimipaikat Ruotsissa, Saksassa ja Barcelonassa sekä asiakaspalvelupiste Lontoossa. Tämä kaikki tekee Formula1Liput.fi -sivustosta paikallisen toimijan.

Formula1Liput.fi-yrityksen omistaja on Ticmate

Marcus Moeschlinin emoyritys Ticmate on perustettu vasta vuonna 2006, mutta se on jatkanut kasvuaan vuosittain. Ticmaten tavoitteena onkin olla kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin ja tapahtumamatkojen johtava toimija Euroopassa. Osana tätä strategiaa on jo esitelty Ticmaten ensimmäinen musikaalisivusto LondonMusikaler.se. Löydät tänään LondonMusikaler.se –sivuston 17 eri kielellä palvellen yli 40:ä maata, niiden joukossa LontoonMusikaalit.fi. Vuosina 2009 ja 2011 Ticmate esitteli jalkapallo sivustonsa: LontoonJalkapallo, BarcelonaJalkapallo , MadridJalkapallo ja ItalianJalkapallo.
Ja hyvin suositut sivustot PariisiLiput.fi, LontoonLiput.fi ja NewYorkLiput.fi myyvät lippuja nähtävyyksiin, nähtävyyksien katseluun, tapahtumiin ja kuljetukseen Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa. Ticmate AB:n hallituksessa istuvat toimitusjohtaja Marcus Moeschlin sekä Ole Oftedal ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla että Friedmanilla on pitkä kokemus yritysjohtajina ja hallituksen jäseninä niin kauppa-, matka- kuin media-alankin yrityksissä.